uvařil 8. 5. 2010 19:10
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 8. 5. 2010 19:10
mouka hladká, mouka hrubá, mouka polohrubá, máslo, cukr krupice, vejce, rum, citron, smetana, sůl, droždí, kvásek, kvásek, tvaroh, bílek, pudink vanilkový, cukr, kůra citronová, rum, smetana, povidla švestková, rum, mák, cukr, cukr vanilkový, skořice, perníčky rumové, mléko, vejce, rozinky, lupínky mandlové, šlehačka, cukr, šťáva citronová
Pařížský salát podle ČSN: Retro recept nabízí větší kvalitu než obchody. Důležitý je výběr salámu i krájení
Je čas sázet pastiňák! Jak ho rozeznat od petržele a proč ho vlastně pěstovat?
Nechte svůj talíř rozkvést jedlými květy: Sedmikrásky krásně zdobí, pampelišky zkuste do salátu