uvařila 19. 3. 2011 12:40
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 3. 2011 12:40
mouka hladká, mouka hrubá, mouka polohrubá, máslo, cukr krupice, vejce, rum, citron, smetana, sůl, droždí, kvásek, kvásek, tvaroh, bílek, pudink vanilkový, cukr, kůra citronová, rum, smetana, povidla švestková, rum, mák, cukr, cukr vanilkový, skořice, perníčky rumové, mléko, vejce, rozinky, lupínky mandlové, šlehačka, cukr, šťáva citronová
Marocký zaalouk je skvělý teplý i studený: Na jeho přípravu stačí jen lilek a rajčata, pikantní chuť a vůni Orientu zajistí správné koření
Jarní úklid volá! Vyčistěte troubu, mikrovlnku i zanesené hrnce bez chemie a skoro zadarmo
Karbanátky ze strouhané cukety a mletého měkkého salámu jsou vláčné a šťavnaté a lehce je zvládne i začátečník