uvařila 8. 10. 2012 12:31
V pánvici na tuku necháme zprudka zatáhnout,dáme do pekáče,ve výpeku připravíme bujón,kterým vše zalijeme a v troubě upečeme.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 10. 2012 12:31
V pánvici na tuku necháme zprudka zatáhnout,dáme do pekáče,ve výpeku připravíme bujón,kterým vše zalijeme a v troubě upečeme.
kýta vepřová, bok česnekový, jablko, hořčice hrubozrnná, olej, olej, máslo, bujón zeleninový, cibule, česnek, jablko, sůl
MasterChef Česko: Skromné vaření se zeleninou. Ušetříte a ještě si pochutnáte!
Kuřecí polévka kaldoun se žemlovými knedlíčky: Recept podle babičky Dášky miluje celá rodina. Příprava je snadná, chuť božská
Pečeme s Ivou: Znáte meteník? Kynutý slaný koláč se může stát lákavým občerstvením i hlavním jídlem