uvařila 11. 9. 2011 12:33
1.listy 4minuty ve vařící vodě povaříme2.a ve studené vodě ochladíme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 9. 2011 12:33
1.listy 4minuty ve vařící vodě povaříme2.a ve studené vodě ochladíme
kapusta, maso uzené, sýr tvrdý, špek, cibule, česnek, hořčice plnotučná, sůl, pepř, bujón zeleninový, voda, vepřová bránice
Šťavnaté čerstvé datle jsou elixírem zdraví! Nabijí vás vitaminy a dodají tělu energii
Apfelschorle – nejlepší střik pro horké letní dny. Co potřebujete na oblíbený rakouský a německý nápoj?
Jak připravit nejlepší grog? Tajemství spočívá nejen v kvalitním rumu, ale ve volbě koření a správném postupu při přípravě