uvařila 11. 9. 2011 12:35
1.potřeme hořčicí,osolíme,opepříme,rozprostřeme náplň2.zavineme do závitků3.zabalíme do bránice
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 9. 2011 12:35
1.potřeme hořčicí,osolíme,opepříme,rozprostřeme náplň2.zavineme do závitků3.zabalíme do bránice
kapusta, maso uzené, sýr tvrdý, špek, cibule, česnek, hořčice plnotučná, sůl, pepř, bujón zeleninový, voda, vepřová bránice
Kuře na paprice podle Kuby z MasterChefa: Přidání čerstvé kapie dodá lepší chuť, tučná smetana zase jemnost, říká
Medvědí česnek je typickou rostlinou časného jara. Přichystejte si z něj voňavé pesto se sýrem a ořechy
Sušené houby: Nejlepší možnosti, jak je využít v kuchyni. Připravíte z nich skvělou nádivku, vydatnou pomazánku i koření