uvařila 11. 9. 2011 12:35
1.potřeme hořčicí,osolíme,opepříme,rozprostřeme náplň2.zavineme do závitků3.zabalíme do bránice
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 9. 2011 12:35
1.potřeme hořčicí,osolíme,opepříme,rozprostřeme náplň2.zavineme do závitků3.zabalíme do bránice
kapusta, maso uzené, sýr tvrdý, špek, cibule, česnek, hořčice plnotučná, sůl, pepř, bujón zeleninový, voda, vepřová bránice
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Klasický ruský boršč: Tenhle jednoduchý recept na dokonalou podzimní polévku zaručeně zvládnete
Na povrchu křupavé, uvnitř lehce propečené: Panini jsou skvělé nejen na svačiny. Poradíme, čím je naplnit, abyste si pochutnali
Tofu a tempeh: Jsou sojové náhražky masa opravdu tak zdravé, jak se říká?