uvařila 31. 7. 2013 20:25
Vše promícháme a necháme chvilku odpočinout
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 31. 7. 2013 20:25
Vše promícháme a necháme chvilku odpočinout
víno bílé, vejce, strouhanka, mouka hladká, prášek do pečiva, cibulka lahůdková, ořech muškátový, sůl, pepř mletý, olej, brambory, mléko, máslo, kurkuma, sůl
Vyzkoušeli jsme, jak vaří kuchař národního týmu: Martin Svatek v Táboře nabízí gastronomický zážitek za přijatelnou cenu
Jak na tradiční Masarykovo cukroví? Dokonalému výsledku prospěje namočení ořechů i odležení těsta, pak bude chuť božská
Historie chleba: Z pšenice se původně dělala jen kaše, později byl bílý chléb symbolem bohatství a ten tmavý byl určen pro chudé