uvařil 15. 4. 2024 12:38
Čína
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 15. 4. 2024 12:38
Čína
maso kuřecí, mrkev, zelí čínské, paprika čerstvá červená, pórek, cibulka jarní, cibule červená, houby shiitake, jidášovo ucho, omáčka sojová, solamyl, koření na kuře, olej sezamový, omáčka sojová, omáčka rybí, ústřicová omáčka, ocet rýžový, voda, pórek, semínka sezamová, voda, solamyl
Lehká cuketovo-sýrová „pizza“ bez mouky: Cedník a těžítko pomohou z cukety dostat co nejvíce vody a slaný koláč pak bude křupavý
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
Kolik chutí znáte, tolikrát jste gurmánem. Co je umami a proč nám tak chutná "čína"?