uvařila 13. 8. 2010 09:35
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 8. 2010 09:35
maso vepřové, paprika čerstvá červená, mrkev, celer, cibule, česnek, pórek, zelí bílé hlávkové, zelí čínské, houby sušené, bambusové výhonky, koření čína, koření kari, sůl, cukr, chilli, curry, omáčka sojová, solamyl, olej olivový, vývar, rýže
Kdy sklízet brambory? Záleží na odrůdě, ale vadnoucí a zaschlá nať je jasným pokynem vzít rycí vidle a pustit se do toho
Crème brûlée: Tak trochu jiný pudink voní vanilkou a díky karamelové krustě nahoře chutná božsky
Delikatesy z hub: Falešné škvarky z bedel a masáků, hříbková slanina nebo houbová paštika chutnají božsky