uvařila 5. 2. 2011 22:02
cibulka+celer/přisypeme rýži/přidáváme vývar/zamícháme citr.kůru+rozmarýn
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 2. 2011 22:02
cibulka+celer/přisypeme rýži/přidáváme vývar/zamícháme citr.kůru+rozmarýn
rýže, vývar zeleninový, cibule šalotka, celer strouhaný, máslo, olej olivový, kůra citronová, rozmarýn, šťáva citronová, žloutek, šlehačka, sýr parmazán strouhaný, sůl, pepř
Česká superpotravina jménem mák: Obsahuje víc vápníku než mléko a pomáhá hubnout
Nejlepší beránek je ten šlehačkový: Je neuvěřitelně jemný a nadýchaný, vydrží dlouho vláčný a chutná naprosto božsky
10 nejlepších masopustních moučníků: Usmažte si koblihy, upečte vdolky a připravte boží milosti!