uvařila 5. 2. 2011 22:04
nahoře citr.omáčka/dole použitá rýže
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 2. 2011 22:04
nahoře citr.omáčka/dole použitá rýže
rýže, vývar zeleninový, cibule šalotka, celer strouhaný, máslo, olej olivový, kůra citronová, rozmarýn, šťáva citronová, žloutek, šlehačka, sýr parmazán strouhaný, sůl, pepř
Kávu v létě jedině na ledu: Jak připravit zmrzlinové affogato nebo osvěžující espresso s tonikem?
Velikonoce ve Francii: Na stole nesmí chybět chřest s vajíčky a majonézovou omáčkou. Jak na to?
Jak správně grilovat sýry: Hermelín potřebuje alobal, halloumi nebo oštiepok stačí jen potřít olejem a budou skvělé