uvařil 22. 6. 2015 22:41
CITRONOVO-JAHODOVÝ NEPEČENÝ DORT
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 22. 6. 2015 22:41
CITRONOVO-JAHODOVÝ NEPEČENÝ DORT
sušenky máslové, ořechy lískové, máslo, sýr ricotta, cukr moučkový, jogurt, želatina, likér citronový, extrakt citronový, kůra citronová, šťáva citronová, želatina, voda, voda, kůra citronová, šťáva citronová, cukr, cukr vanilkový, likér citronový, želatina, potravinářské barvivo žluté
Pestrobarevné noky nadchnou vzhledem i chutí. Víte, jakou barvu získáte ze šafránu nebo inkoustu ze sépie?
Svačina pro malé nezbedy: Specialistka Margit Slimáková radí, jak ji doma nachystat levně a pestře
Sylvie z Peče celá země: Proklínala jsem se za to, že jsem na vlastní svatbu pekla pro šedesát lidí, vzpomíná se smíchem