uvařila 23. 3. 2022 08:27
Okořeněné maso zalijeme smetanou. Vaříme na mírném plameni cca 10 minut.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 3. 2022 08:27
Okořeněné maso zalijeme smetanou. Vaříme na mírném plameni cca 10 minut.
prsa kuřecí, smetana, sůl, česnek, zázvor mletý, chilli, koření kari, olej, šťáva citronová, rýže
Mrkvový tatarák od vítěze Pohlreichova souboje restaurací: Šéfkuchař Salabky prozradil důležitý trik na správnou přípravu mrkve
Jak na nejlepší andělsky nadýchaný perník? Jednu surovinu nevynechávejte!
Bůček v kysaném zelí: Šťavnaté jídlo z jednoho hrnce dokonale propojí chutě obou ingrediecí a prospěje mu i černé pivo