uvařila 14. 9. 2015 23:09
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 9. 2015 23:09
droždí čerstvé, voda, cukr krupice, sůl, podmáslí, vejce, olej rostlinný, mouka hladká, máslo, cukr třtinový, skořice mletá, škrob kukuřičný, sýr smetanový, máslo, extrakt vanilkový, sirup kukuřičný, kůra citronová, cukr moučkový
Holka u plotny radí: Jak na vídeňské vanilkové rohlíčky? Jednodušší tvarování usnadní práci, pomeranč těsto krásně provoní
Arnold Schwarzenegger si výjimečně dá vídeňský řízek, většinou ale jí veganská jídla a miluje dýňovou polévku
5 skvělých možností, jak využít červenou řepu: Jemná polévka, zdravá pomazánka nebo šťavnaté karbanátky ozvláštní jídelníček