uvařil 22. 2. 2012 20:40
šlehačku se ztužovačem vyšleháme do tuha a vnícháme rozdrobený vnitřek korpusu
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 22. 2. 2012 20:40
šlehačku se ztužovačem vyšleháme do tuha a vnícháme rozdrobený vnitřek korpusu
mouka polohrubá, cukr krupice, vejce, kakao, džem, smetana ke šlehání, čokoláda
Falešný med z květů černého bezu: Na přípravu potřebujete kromě květů bezu jen cukr a citron
Len je nejlepší materiál na utěrky: Kuchyňský "superman" pohlcuje vlhkost, je odolný vůči plísním a nedrží se v něm prach
Koláč s ovocem a drobenkou: Díky ovoci je šťavnatý a vláčný, drobenku vylepší ořechy a připravený je už za 20 minut