uvařila 4. 11. 2011 10:54
promažeme šlehačkou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 4. 11. 2011 10:54
promažeme šlehačkou
cukr krupice, mouka hladká, mouka hrubá, vejce, olej, kakao, smetana ke šlehání, tyčinka ledové kaštany, mléko, cukr krystal, pudink vanilkový, máslo, kakao, čokoláda na vaření, poleva
Laskonky s citronovým krémem podle Josefa Maršálka: Díky speciálně připravovanému pudinku jsou vláčné a božsky chutnají
Tvarohové pomazánky jsou skvělou letní večeří: Výrazný sýr jim dodá pikantní nádech, bylinky svěží chuť a vůni, připravené jsou za pár minut
Kostkový cukr vznikl díky české hospodyni. Konec nepraktických homolí zažila i Božena Němcová