uvařil 21. 2. 2011 10:48
Lososa na pánvi pomalu smažíme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 21. 2. 2011 10:48
Lososa na pánvi pomalu smažíme
kuskus, olej olivový, pršut, brusinky sušené, koření oregáno, meduňka, majoránka, máta, tymián, máslo, pepř, sůl, losos, vývar, pomeranče, šťáva citronová, česnek
Podzimní Dny Marianne se blíží: S mobilní aplikací budou nákupy zábava
Potraviny, které máte za prošlé, můžete jíst. Stačí si zapamatovat, jaké datum na etiketě je důležité
Liptovské droby: Křupavou klobásku z brambor zjemní škvarky a navoní majoránka. Dobrota z podhůří Tater je jednoduchá, a přitom levná