uvařil 12. 11. 2009 20:41
masové válečky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 12. 11. 2009 20:41
masové válečky
bůček vepřový, přední hovězí, šlehačka, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, sůl, pepř bílý, majoránka, česnek, cibule, tymián, rajče, paprika čerstvá červená, petrželka, vejce, kečup sladký, sýr niva, strouhanka, olej, mouka hladká, špejle
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Rychlé tvarohové vdolky podle cukráře Josefa Maršálka: Díky spojení těchto tří ingrediencí budou nadýchané i bez kynutí
Restované ředkvičky jsou báječnou přílohou. Při přípravě je třeba dodržovat správný postup, aby si zachovaly svou typickou chuť
Vepřové plátky na uzeném bůčku a cibuli: Bůček dodá voňavou a lehce pikantní šťávu, kterou skvěle zahustí cibule