uvařil 12. 11. 2009 20:43
vložíme do zapékací mísy
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 12. 11. 2009 20:43
vložíme do zapékací mísy
bůček vepřový, přední hovězí, šlehačka, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, sůl, pepř bílý, majoránka, česnek, cibule, tymián, rajče, paprika čerstvá červená, petrželka, vejce, kečup sladký, sýr niva, strouhanka, olej, mouka hladká, špejle
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 19. 9. 2024 09:16
Na domácí radler stačí smíchat pouze dvě ingredience. Chuť však ovlivní jejich pořadí a důležité je správné držení sklenice
Roláda z mletého masa s náplní z vajec, sterilované zeleniny a hub má jemně pikantní chuť a je báječně šťavnatá
Mozarella: Ta pravá hvězda salátu caprese se vyrábí z buvolího mléka. Zkuste ji třeba zapečenou s bramborami