uvařila 2. 6. 2016 16:57
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 6. 2016 16:57
cuketa, vejce, mléko, voda perlivá, mouka hladká, cibulka jarní, sůl, pepř mletý, olej, rajče sterilované, cibule, celer, mrkev, česnek, olej olivový, sušená bazalka, koření oregáno, cukr, ocet vinný, pepř mletý, sůl, sýr tvrdý
Sýrová roláda jako z Prostřena se stane perlou vašeho pohoštění. Má tisíce variací a příprava je jednoduchá
Pečeme s Ivou: Hruščák, koláč s hruškovými povidly a s tvarohovou náplní, pekly už kdysi dávno naše prababičky
Pravoslavný vánoční jídelníček: Čtyřicet dní půstu, a pak dvanáct chodů na stole