uvařil 16. 4. 2016 17:14
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 16. 4. 2016 17:14
cuketa, cibule, česnek, vejce, strouhanka, mouka hladká, solamyl, vločky ovesné, sardinky, sůl, pepř, majoránka, strouhanka, olej, voda, ocet vinný, koření černé, koření nové koření, bobkový list, jalovec, koření hřebíček, sůl, cukr
Skromná kuchyně: Dušený špenát může být levná delikatesa, když jej správně dochutíme. Roli hrají smetana i dokonale osmažená cibulka
Velikonoční trhy v Praze provětrají peněženku: Langoš za 160 Kč, perníčky stojí 250 Kč a marcipán je za 300 Kč
Jak na dokonale šťavnaté knedlíky ve vajíčku: Chuti prospějí slanina i cibule, ale nejdůležitější je krok s vajíčky