uvařila 5. 8. 2013 13:16
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 8. 2013 13:16
žlutá cuketa, maso hovězí mleté, cibule, protlak rajčatový, rajče, česnek, omáčka chilli sladká, omáčka sojová, máslo, olej, pepř, sůl, sýr eidam, sýr niva, smetana, mléko, mouka hladká, pažitka, rozmarýn
Kdy sklízet brambory? Záleží na odrůdě, ale vadnoucí a zaschlá nať je jasným pokynem vzít rycí vidle a pustit se do toho
Crème brûlée: Tak trochu jiný pudink voní vanilkou a díky karamelové krustě nahoře chutná božsky
Delikatesy z hub: Falešné škvarky z bedel a masáků, hříbková slanina nebo houbová paštika chutnají božsky