uvařila 25. 9. 2008 12:48
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 9. 2008 12:48
mouka polohrubá, tuk hera, cukr moučkový, cuketa strouhaná, cukr, med, skořice, kyselina citronová, rozinky, kefír, cukr moučkový, olej, vejce, mouka polohrubá, prášek do pečiva, soda jedlá, tuk, mouka hrubá
Hitem internetu je pečené česnekové máslo. Skvěle dochutí bagety nebo těstoviny a jeho příprava je snadná
Víte, jaké jsou nejnovější trendy v přípravě domácích džemů a marmelád? Z čeho se vyrábějí a co se do nich může přidat?
Tradiční recepty nikdy nezklamou: Pracičky podle babičky Anny voní ořechy i skořicí. Jejich přípravu zvládne i amatér