uvařila 28. 8. 2015 20:23
Chladné nakrájíme na porce a pocukrujeme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 8. 2015 20:23
Chladné nakrájíme na porce a pocukrujeme
cuketa strouhaná, mák mletý, ořechy vlašské, cukr moučkový, máslo, vejce, švestky, mouka polohrubá, cukr moučkový, máslo, tuk, mouka hrubá
Čatní z angreštu je jemně pikantní a lehce aromatické. S cibulí a hořčičným semínkem báječně ladí k sýrům
Příprava na jaro: Patero opravdu funkčních rad, jak nastartovat zamrzlý organismus
Slavné těstoviny carbonara jsou úžasně jemné a krémové díky omáčce ze žloutků. Ty se ovšem musejí přidat v pravou chvíli