uvařila 31. 7. 2011 23:18
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 31. 7. 2011 23:18
vejce, cukr moučkový, voda, olej, mouka hladká, prášek do pečiva, kakao, pudink banánový, mléko, máslo, banán, pudink, mléko, máslo, cukr moučkový, čokoláda na vaření, mléko sušené, cukr moučkový, med, olej, voda, mandlové aroma, potravinářské barvivo, solamyl, cukr moučkový
Mletý řízek se sýrem a jogurtem: Výborný šťavnatý oběd připravíte na pánvičce i v troubě. Chutná teplý i studený
Retro vaření s Kristinou: Víte, jaká byla dělnická kuchyně za první republiky? Frčel koňský guláš!
Nevíte, jak využít zelí? Zkuste holubky! Plněné zelné listy chutnají skoro celé Evropě