uvařila 1. 8. 2011 00:03
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 8. 2011 00:03
vejce, cukr moučkový, voda, olej, mouka hladká, prášek do pečiva, kakao, pudink banánový, mléko, máslo, banán, pudink vanilkový, mléko, máslo, cukr moučkový, čokoláda, mléko sušené, cukr moučkový, med, olej, voda, mandlové aroma, potravinářské barvivo, solamyl, cukr moučkový
Přezrálé banány jako skvělá surovina na pečení: Upéct z nich můžeme voňavou bábovku, klasický chlebíček i jednoduché lívance
Babské rady v kuchyni: Čím vyčistit mastný sporák a jak na ucpaný odpad bez chemie?
Omáčka z čerstvých okurek připomíná koprovku: Lehký pokrm na teplé dny, který voní bylinkami a osvěží kyselostí