uvařila 19. 6. 2013 16:54
naservírováno
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 6. 2013 16:54
naservírováno
bílek, cukr, moučka bramborová, ocet, olej, žloutek, vejce, cukr moučkový, mouka hladká, prášek do pečiva, kakao, olej, mléko, pudink vanilkový, cukr, cukr vanilkový, máslo, želatina, piškoty dětské, poleva čokoládová, ořechy vlašské, káva rozpustná, voda, cukr, rum
Jak na to, aby mazanec při pečení nepopraskal: Pomůže naříznutí i správné propracování a kynutí těsta
Tarama salata navnadí na léto. Řecká specialita z rybích jiker vás dostane růžovou barvou i úžasnou chutí
Vánočka symbolizuje Ježíše Krista. Za světových válek ji lidé museli péct z brambor