uvařila 19. 9. 2013 19:33
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 9. 2013 19:33
mouka hladká, mouka polohrubá, mouka žitná, mléko, droždí čerstvé, ocet, cukr, sůl, kmín celý, olej, voda, sůl hrubozrnná
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Jak a kdy zalévat a hnojit jahody, abychom měli tu nejsladší úrodu? Pomáhá kopřivová jícha i slepičí trus, důležité je i správné zavlažování
Je vám po jídle zle? Na vině je překyselený žaludek! Co si dát, aby se břicho zklidnilo?
Průvodce halloweenskými dýněmi: Kdy je můžeme jíst, jakou si na vydlabání koupit i proč je svíčka rizikem