uvařil 5. 12. 2012 21:09
Vývar na zalití guláše
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 5. 12. 2012 21:09
Vývar na zalití guláše
bůček vepřový, krkovice vepřová, paprika sušená sladká, feferonka, česnek, cukr krystal, sůl, pepř mletý, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, kosti vepřové, citron, sádlo, smetana, zelí kysané
Laskonky s citronovým krémem podle Josefa Maršálka: Díky speciálně připravovanému pudinku jsou vláčné a božsky chutnají
Tvarohové pomazánky jsou skvělou letní večeří: Výrazný sýr jim dodá pikantní nádech, bylinky svěží chuť a vůni, připravené jsou za pár minut
Kostkový cukr vznikl díky české hospodyni. Konec nepraktických homolí zažila i Božena Němcová