uvařila 11. 6. 2011 19:06
jejda, už je to :-)
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 6. 2011 19:06
jejda, už je to :-)
hřbet kančí, majonéza, víno červené, olej, čerstvé bylinky, koření na divočinu, česnek sušený, sůl, pepř, cibule, olej, bujón, mouka hladká, voda
Cukrkandl aneb Cukrové krystalky na špejli: Návod na levnou domácí pochoutku, která potěší na Mikuláše nejen děti
Jak zpracovat přebytky ze zahrady? Pomůže vám v tom kvalitní odšťavňovač, mixér nebo sušička na ovoce
Slupky z pomerančů do koše nepatří. Vyleštíte jimi zašlé sklo, vyčistíte mikrovlnku a provoníte lednici. Na co ještě se hodí?