uvařila 1. 9. 2019 18:54
Nejlepší langoše co jsem kdy jedla, děkuji za recept
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 9. 2019 18:54
Nejlepší langoše co jsem kdy jedla, děkuji za recept
mouka hladká, jogurt bílý, olej, cukr, droždí čerstvé, sůl, voda, olej, olej, česnek, kečup sladký, sýr
Anna Jagellonská: „Matka národa“ měla každý den na talíři hovězí vývar, často i úhoře, volavku nebo jeřába
Na dvoře Rudolfa II: O půstu se jedly palačinky ze štičích jiker a úhoř se pekl nadívaný kapřím masem
Jak na rychlé kysané zelí ze sklenice: Příprava se dá zvládnout v pohodě i v panelákovém bytě. Ta chuť za to rozhodně stojí