uvařila 16. 11. 2009 14:00
POKUS Č.2- před vložením do trouby
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 11. 2009 14:00
POKUS Č.2- před vložením do trouby
mouka celozrnná, mouka hladká, prášek do pečiva, sůl, cukr třtinový, vejce, cukr skořice, olej, mléko, cukr skořice, mléko
Farmář vysvětlil, jak správně skladovat dýně: Důležité je sucho, volte raději vnitřní prostory, pak vydrží klidně až do jara, říká
Sladkokyselá omáčka na způsob Uncle Ben's: Skvělou chuť jí dodá ananasový kompot i se šťávou a zavařená vydrží až do další sezóny
Segedínský guláš podle maďarského receptu: Zdravější a chutnější verze, než jakou známe my, se obejde bez mouky