uvařil 11. 11. 2024 21:17
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 11. 11. 2024 21:17
mouka hladká, kypřící prášek, cukr moučkový, vejce, máslo, tvaroh měkký, cukr moučkový, cukr vanilkový, vejce, pudink vanilkový, smetana ke šlehání, hruška, müsli s mandlemi, ořechy vlašské, máslo
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník
Dvě méně známé delikatesy z hroznového vína: Vinné želé nebo šampaňské ledové kuličky chutnají božsky
Pět tipů, jak správně skladovat vlašské ořechy: Nejlepší je nechat je ve skořápce, vyloupané zmrazit, překvapivě jdou i zavařit