uvařila 5. 8. 2019 15:56
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 8. 2019 15:56
mouka hladká, mouka polohrubá, sůl, cukr moučkový, cukr vanilkový, mléko, rum, vejce, máslo, droždí čerstvé, olej, mouka polohrubá, poleva čokoládová, poleva, zdobení cukrářské, kokos, oříšky
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 30. 9. 2024 18:04
Přidáno 30. 9. 2024 12:00
Martin z Peče celá země překvapil: S vyřazením jsem byl spokojený. Cítil jsem, že to přijde už při zadání kreativní výzvy, říká
Pasta a basta! Jak uvařit těstoviny jako Ital? Fíglem je dát je do vody ve správný okamžik a pak ihned zamíchat. Co ještě nepodcenit?
Slovácká metyja bývala svátečním dezertem. Chutí připomíná škubánky, je však bohatší o povidla