uvařila 5. 8. 2019 15:56
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 8. 2019 15:56
mouka hladká, mouka polohrubá, sůl, cukr moučkový, cukr vanilkový, mléko, rum, vejce, máslo, droždí čerstvé, olej, mouka polohrubá, poleva čokoládová, poleva, zdobení cukrářské, kokos, oříšky
Lehká cuketovo-sýrová „pizza“ bez mouky: Cedník a těžítko pomohou z cukety dostat co nejvíce vody a slaný koláč pak bude křupavý
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
Kolik chutí znáte, tolikrát jste gurmánem. Co je umami a proč nám tak chutná "čína"?