uvařila 22. 7. 2012 09:07
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 7. 2012 09:07
mouka polohrubá, ořechy mleté, cukr krupice, vejce, olej, cukr vanilkový, kypřící prášek, mléko, mléko, mouka hladká, pudink vanilkový, cukr vanilkový, cukr, máslo, rum, čokoláda hořká, čokoláda na vaření, tuk 100%, smartflex, marmeláda, lupínky mandlové
Lehká cuketovo-sýrová „pizza“ bez mouky: Cedník a těžítko pomohou z cukety dostat co nejvíce vody a slaný koláč pak bude křupavý
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
Kolik chutí znáte, tolikrát jste gurmánem. Co je umami a proč nám tak chutná "čína"?