uvařila 29. 4. 2011 18:44
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 29. 4. 2011 18:44
mouka polohrubá, cukr moučkový, vejce, soda jedlá, olej, kakao, mléko acidofilní, tvaroh, smetana zakysaná, smetana ke šlehání, smeta-fix, cukr vanilkový, cukr moučkový, marmeláda, mandarinky, smartflex, papír jedlý
Historie rajčat: V 18. století se jimi otrávilo několik aristokratů, v roce 1893 kvůli rajským jablkům dokonce zasedal Nejvyšší soud
I z nejlevnějších částí masa se dají vyrobit skvělé pokrmy. Připravte játra à la svíčková nebo luxusní pečeni z kližky
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník