uvařila 14. 2. 2012 17:02
krémování a proklad ovocem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 2. 2012 17:02
krémování a proklad ovocem
mouka polohrubá, cukr písek, vejce, prášek do pečiva, olej, voda, tresť rumová, sůl, máslo, pudinkový prášek, kakao hořké, mléko, cukr krupice, rum, kakao hořké, voda, banán, smartflex velvet,
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky