uvařila 28. 4. 2012 08:15
zkompletování celé bonsaie
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 4. 2012 08:15
zkompletování celé bonsaie
mouka, cukr, vejce, olej, voda, prášek do pečiva, kakao hořké, máslo, pudink banánový, cukr moučkový, cukr vanilkový, tyčinka ledové kaštany, voda, banán, marmeláda višňová, čokoláda margot, smartflex velvet, suk sojový,
Proč jíst rajčata? Krásně se po nich opálíte a ještě vám vyčistí tělo od toxinů
Lucie Borhyová má doma vždy navařeno: Nejraději připravuje moravského vrabce se špenátem, na pečené kuře používá fígl
Vídeňská káva Einspänner: Vznikla jako káva pro kočí na zahřátí, výborná je ale i ledová