uvařila 22. 2. 2010 19:39
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 2. 2010 19:39
vejce, cukr krystal, mouka polohrubá, prášek do pečiva, máslo, mléko, cukr vanilkový, škrob kukuřičný, cukr moučkový, mandlové aroma, vejce, cukr krystal, mouka polohrubá, prášek do pečiva, máslo, mléko, cukr vanilkový, škrob kukuřičný, cukr moučkový, mandlové aroma, cukr moučkový, mléko sušené, omega, mandlové aroma, voda, poleva čokoládová, marmeláda
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Krevetový koktejl býval nejoblíbenějším jídlem v Británii, dnes se podává spíše jako vtip
Povidlové taštičky podle receptu Jaroslava Sapíka: Vláčný dezert voní ořechy a máslem a chutná božsky