uvařila 13. 8. 2014 09:59
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 8. 2014 09:59
olej, cukr moučkový, vejce, rum, mouka polohrubá, prášek do pečiva, mléko, máslo, pudink čokoládový, cukr vanilkový, mléko, žloutek, čokoláda mléčná, banán, cukr moučkový, potahovaci hmota smartflex velvet, potravinářské barvivo
Smažená kuřecí stehna s kostí: Štavnaté a jemné masíčko v klasickém trojobalu skvěle chutná a na přípravu je snadné
Trhaný chléb Josefa Maršálka voní česnekem a špenátem: Vláčnost mu dodá správný poměr celozrnné mouky, říká cukrář
Nejlepší beránek je ten šlehačkový: Je neuvěřitelně jemný a nadýchaný, vydrží dlouho vláčný a chutná naprosto božsky