uvařila 4. 4. 2012 20:22
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 4. 4. 2012 20:22
žloutek, cukr moučkový, mouka polohrubá, ořechy mleté, cukr vanilkový, prášek do pečiva, voda, rum, olej, máslo, cukr moučkový, mléko, pudink vanilkový, marmeláda pikantní, cukr moučkový, mléko sušené, olej, voda, med, mandlové aroma,
Kdy sklízet brambory? Záleží na odrůdě, ale vadnoucí a zaschlá nať je jasným pokynem vzít rycí vidle a pustit se do toho
Crème brûlée: Tak trochu jiný pudink voní vanilkou a díky karamelové krustě nahoře chutná božsky
Delikatesy z hub: Falešné škvarky z bedel a masáků, hříbková slanina nebo houbová paštika chutnají božsky