uvařila 29. 5. 2013 18:00
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 29. 5. 2013 18:00
vejce, cukr, mouka polohrubá, olej, esence rumová, vejce, cukr, mouka polohrubá, olej, esence mandlová, smetana ke šlehání, čokoláda hořká, smetana kysaná, pudink čokoládový, smetana kysaná, smetana ke šlehání, pudink vanilkový olé bez vaření, máslo, pudink čokoládový, cukr krupice, mléko, pomeranče, cukr
Andrea, Dagmar, Karmen... Vyberte si ty nejlepší odrůdy jahod. Jak se v nich vyznat?
Babské rady v kuchyni: Čím vyčistit mastný sporák a jak na ucpaný odpad bez chemie?
Příbory rukojetí dolů a teflonu vstup zakázán aneb Jak správně dávat nádobí do myčky a co tam rozhodně nepatří