uvařila 9. 1. 2015 17:39
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 1. 2015 17:39
vejce, voda, cukr moučkový, mouka polohrubá, prášek do pečiva, mléko, pudink vanilkový, máslo, cukr moučkový, mléko sušené polotučné, cukr moučkový, mandlové aroma, bílek, voda, olej, marmeláda, potravinářské barvivo
Retro okénko: Vzpomínáte na Metro dezert? Tahle cukrovinka je k dostání i dnes, ale podle našeho receptu si ji upečete doma
Historie kaváren v Orientu i v Evropě: První šálky tmavého moku chutnaly jako saze a podávaly se zásadně s cukrem a kořením
Holka u plotny radí: Jak využít zbytky pečeného kuřete? Maso se hodí do tortilly i pomazánek, kosti zase na vývar