uvařila 9. 1. 2015 17:44
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 1. 2015 17:44
vejce, voda, cukr moučkový, mouka polohrubá, prášek do pečiva, mléko, pudink vanilkový, máslo, cukr moučkový, mléko sušené polotučné, cukr moučkový, mandlové aroma, bílek, voda, olej, marmeláda, potravinářské barvivo
Slovácká zasmaženica: Dříve nahrazovala drahé masové vývary, proto se jí říkávalo i falešná slepičí. Je levná, plná zeleniny a skvěle zasytí
Holka u plotny radí: Jak udělat skvělý meruňkový koláč i bez kynutí? Stačí znát dobrý recept!
Velikonoce podle horoskopu: Nejlepší mazanec upečou Raci, beránka Váhy a Blížence do kuchyně raději nepouštějte