uvařila 7. 11. 2015 20:52
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 11. 2015 20:52
vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, kakao, káva mletá, prášek do pečiva, olej, voda, vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, prášek do pečiva, voda, olej, mléko, mouka polohrubá, tuk 100%, cukr vanilkový, máslo, cukr moučkový, marmeláda, hmota potahovací, potravinářské barvivo
Balkánský ajvar byl původně náhražkou kaviáru. Víte, jak si tuhle paprikovou pomazánku připravit?
Dokonalé osvěžení: Jak na domácí zmrzlinový dort? Přípravu zvládnete do čtvrthodinky i bez speciální výbavy
Pozor na salmonelu! Může být i v mraženém kuřecím mase, riziko hrozí taky při grilování či neopatrnosti v kuchyni