uvařila 14. 4. 2012 13:30
Dovoluju si přidat fotku, dělala jsem z dvajnásobné dávky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 4. 2012 13:30
Dovoluju si přidat fotku, dělala jsem z dvajnásobné dávky
cukr, mouka polohrubá, vejce, prášek do pečiva, voda, mléko, pudink vanilkový, cukr vanilkový, cukr, máslo, rum, kokos, marcipán, zdobení cukrářské
Historie rajčat: V 18. století se jimi otrávilo několik aristokratů, v roce 1893 kvůli rajským jablkům dokonce zasedal Nejvyšší soud
I z nejlevnějších částí masa se dají vyrobit skvělé pokrmy. Připravte játra à la svíčková nebo luxusní pečeni z kližky
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník