uvařila 13. 2. 2011 14:03
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 2. 2011 14:03
vejce, cukr krupice, cukr vanilkový, mouka polohrubá, prášek do pečiva, olej, voda, máslo, pudink jahodový, mléko, rum, cukr, cukr moučkový, kompot jahodový, kompot broskvový, korpus, krém, rum, šťáva kompotová, čokoláda na vaření, marshmallow bonbóny, cukr moučkový, máslo, smetana, smartflex velvet
Na co nezapomenout při přípravě beránka? Kromě osvědčeného receptu je třeba dobře vymazat formu a ozdobit ho podle fantazie
Historie svatebních dortů: Od chlebového koláče až po šílenosti devadesátek
Polské krówki: Legendární polské karamelky miluje celý svět. Jak si je udělat doma?