uvařila 9. 11. 2012 15:56
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 11. 2012 15:56
vejce, cukr krupice, cukr vanilkový, mouka polohrubá, prášek do pečiva, olej, voda, máslo, pudink jahodový, mléko, rum, cukr, cukr moučkový, kompot jahodový, kompot broskvový, korpus, krém, rum, šťáva kompotová, čokoláda na vaření, marshmallow bonbóny, cukr moučkový, máslo, smetana, smartflex velvet
Úroda kanadských borůvek se blíží. Svědčí jim kyselejší půda a zálivka dešťovou vodou, před škůdci je ochrání síť
Komu se nelení, tomu se zelení aneb Tři tipy, jak využít avokádo ve sladkých dezertech!
Holka u plotny radí: Jak na vídeňské vanilkové rohlíčky? Jednodušší tvarování usnadní práci, pomeranč těsto krásně provoní