uvařila 18. 7. 2010 16:39
Na řezu
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 7. 2010 16:39
Na řezu
vejce, cukr moučkový, cukr vanilkový, voda, mouka polohrubá, prášek do pečiva, kakao holandské, banán, mléko, cukr moučkový, marmeláda, mléko, rum, smetana ke šlehání, ztužovač, cukr moučkový, jahody, kokos
7 tipů, jak na ten nejlepší velikonoční mazanec: Takhle nepopraská a bude nádherně nadýchaný!
Tarte Tatin: Slavný obrácený koláč vznikl omylem, dnes má i svůj vlastní oficiální fanclub
Zapečený hermelín s bramborami: Šťavnaté a chuťově výrazné jídlo se hodí jako rychlý oběd, který hravě zvládne i začátečník