uvařil 13. 2. 2010 19:06
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 13. 2. 2010 19:06
vejce, voda, cukr krupice, mouka polohrubá, cukr vanilkový, kakao, sádlo, mouka, mléko, pudink vanilkový, cukr, máslo, voda, máslo, mouka hladká, tresť mandlová sladká, potravinářské barvivo, zdobení cukrářské
Koko ve varu: V novém kulinárním pořadu známé foodblogerky Koko se tento týden naučíte skvělé domácí hranolky i pizzu
Otázky a odpovědi o másle: Jak vyrobit lahůdkové hnědé? A je ghí opravdu zdravější?
Etiketa je důležitá i na dovolené, říká Ladislav Špaček. Jídlo si neodnášejte z restaurace, nevozte si řízky a dbejte zvyků dané země, radí